0.3°C, 3Bft. Inloggen

Inhousedag Insyde

Business - 26 oktober 2017 - 21:17 - Door Tom van Woudenberg

Tien leden, twee presentaties en hele lappen programmeercode. Donderdag 19 oktober was de eerste Insyde Inhousdag waarbij projectleider Cees-Willem en Joan Belder met PE-leden in gesprek gingen over thema’s als continuous delivery en test driven developement.

Sinds eind 2014 zet Insyde vol in op continuous delivery, een softwareontwikkemethode die gericht is op ideeën zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen. Een ingrijpende verandering binnen het bedrijf die zijn vruchten heeft afgeworpen. Maar hoe pak je zo’n verandering aan? En vooral waarom is er geen ontkomen meer aan? Doelstelling van de presentaties was de aanwezigen – die bij de websitecommissie of IRIS-commissie zitten – handvatten te geven om deze verandering op het gebied van softwareontwikkeling door te voeren.

Dat de presentaties een gevoelige snaar raakten, was wel duidelijk uit een veelgehoorde reactie: ‘Dit moeten wij ook echt gaan doen!’

Deze middag werd georganiseerd als onderdeel van het samenwerkingstraject dat Insyde en Proteus Eretes dit collegejaar zijn aangegaan.