Vaarverbod: IJsvorming Inloggen

Ringvaart

Algemeen - 06 november 2017 - 22:19 - Door Eline Theuwissen

Het duurt nog even, maar 6 juni zal de Parthenon EY Ringvaart Regatta weer plaatsvinden. Wil jij hieraan meedoen? Lees dan deze informatie goed door!

De Parthenon EY Ringvaart Regatta is een 100 km lange roeimarathon die begint in Leiden en eindigt in Delft. Voor het roeien van de ringvaart is ook veel externe interesse. Het is dan ook mogelijk om ringvaartlid te worden bij Proteus. Als je bij Proteus gaat trainen voor de ringvaart, wordt je ringvaartlid van 1 januari tot en met 31 juni. Wil je meer weten over een ringvaartlidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar secretaris@proteus-eretes.nl.


Omdat wij niet onbeperkt boten beschikbaar hebben voor de ringvaart, kan het helaas zo zijn dat wij niet iedereen een plekje kunnen geven. Om een goede indeling voor de boten te maken hebben wij daarom dit jaar een aanmelddeadline voor de ringvaart. Deze aanmelddeadline is 1 december en dit geldt zowel voor Proteus-leden als niet-leden. Om te kunnen bepalen of we een boot voor je hebben, hebben we een aantal gegevens nodig. Bij je aanmelding moet je daarom de volgende gegevens mailen naar secretaris@proteus-eretes.nl:

- volledige naam van iedereen van de ploeg
- per persoon of hij/zij roeiervaring heeft
- gemiddelde gewicht van de ploeg, zodat wij kunnen bepalen of we een zware of lichte boot moeten toewijzen (uitleg: er zijn boten voor zware en lichte roeiers, het bootgemiddelde voor een zware ploeg >75 kg en het bootgemiddelde voor een lichte ploeg is <75 kg)

Als je deze gegevens hebt doorgegeven kom je op de lijst met aanmeldingen. Na 1 december zullen wij zo snel mogelijk laten weten of we wel of geen boot beschikbaar hebben.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat wij een kick-off op vrijdag 15 december organiseren voor alle ringvaartleden. Het is voor externen verplicht om hierbij aanwezig te zijn, omdat we onder andere uit gaan leggen hoe je om moet gaan met het materieel. Voor Proteus-leden raden wij het zeker ook aan om hierheen te komen, maar het is niet verplicht.

Dus wil jij de ringvaart roeien? Wacht dan niet langer en stuur ons een mailtje! Ook voor verdere vragen, mag je ons altijd mailen.