9.8°C, 3Bft. Inloggen

Samenwerking Insyde - Summer Internship

Business - 31 maart 2018 - 14:10 - Door Tom van Woudenberg

Insyde is dit jaar met diverse activiteiten een trotste sponsor van Proteus-Eretes. Dit Delftse webdevelopmentbureau heeft dit jaar al diverse leerzame en leuke activiteiten georganiseerd, zoals de inhousedag en workshops voor coaches. Daarmee biedt Insyde de mogelijkheden aan de leden van Proteus zichzelf op zowel technische als sportieve vaardigheden te verbeteren!

Insyde is een naam die bijna alle leden al meerdere malen langs hebben horen komen rond de evenementen afgelopen jaar. Proteus-Eretes is erg trots op deze goede samenwerking en is er nauw contact om ook de komende tijd nog meer activiteiten te organiseren, waaronder ook het tweede Summer Internship! Een aantal leden van Proteus-Eretes werkt met veel plezier bij Insyde. Door de intensieve begeleiding die ze daar krijgen is de stap van het studentenleven naar het werkende leven minder ingrijpend. Ze zijn hier aan het werk gekomen na een leerzame Summer Internship. Ook aankomend jaar biedt Insyde in samenwerking met Proteus-Eretes de kans aan jou om jezelf te ontwikkelen bij dit jonge en veelzijdige bedrijf. Rens Heddes was erg enthousiast over de Summer Internship afgelopen jaar:

“De Summer Internship van Insyde is de perfecte kans om ervaring op te doen die niet aangeboden wordt op de universiteit. Je bent erg betrokken bij het continu verbeteren van Easy-LMS, een super veelzijdig project Gedurende het Summer Internship heb ik dan ook enorm veel geleerd. Kortom, de Summer Internship bij Insyde is een enorm gave en leerzame ervaring. Ik heb er veel van opgestoken en een erg gezellige tijd gehad!”
Dus, heb jij nog geen plannen voor deze zomer? En wil je je programmeerskills verbeteren? Kom deze zomer het leukste webdevelopmentbureau van Delft versterken. Leerzaam en goed voor je CV en portemonnee. Wat gebeurt er naast het Summer Internship nog meer bij Insyde? Insyde is dus een webdesignbureau uit hartje Delft. Zij maakt geavanceerde websites en webapplicaties voor uiteenlopende klanten. Denk aan TU Delft, Thuisafgehaald, Royal Sens en Royal Delft. Ook programmeert het bedrijf voor twee eigen internationale producten: Easy LMS en Library Access.  Easy LMS is online leersoftware waarmee bedrijven of onderwijsinstellingen examens, assesments en trainingen kunnen maken.  Deze software staat centraal binnen de Summer Internship, deze software dient continu verbeterd te worden met jouw hulp! Library Access is een browserplugin voor universiteiten en studenten, zodat zij ook vanuit huis gemakkelijk toegang hebben tot e-bronnen die normaal alleen op de campus beschikbaar zijn. Wat ga je doen als jij deze zomer aan de slag gaat bij Insyde?
  • Je helpt mee het eigen product Easy LMS nog cooler en geavanceerder te maken. 
  • Meedenken over hoe je bestaande functionaliteit kunt verbeteren. Jouw input is meer dan welkom.
  • Tafelvoetballen en borrelen met collega's. Elke vrijdag, be there.
Mocht je interesse hebben, kan je meer informatie vinden op http://www.insyde.nl/summerinternship en stuur een mailtje naar jeroen@insyde.nl of bel 015-2568262. Zij vinden het leuk om kennis met je te maken. Locatie Oude delft 48 2611 CD Delft http://www.insyde.nl http://www.easy-lms.com