9.9°C, 3Bft. Inloggen

Juniorentrainingskamp 2018

Algemeen - 05 april 2018 - 15:40 - Door Tom van Woudenberg

Aankomend weekend vindt het eerste juniorentrainingskamp plaats. Tijdens dit weekend zal er getrained worden door junioren op Proteus-Eretes. Daarnaast blijven de junioren slapen en zullen ze verschillende spellen spelen.

Het trainingsweekend zal een kampweekend zijn vol activiteiten, spellen en roeitrainingen. De organisatie zal bestaan uit een van de jongste commissies van Proteus-Eretes, de JOKKKIE, met een bijdrage van enkele leden van ORCA. Daarnaast zijn er ook veel coaches, stuurtjes en andere medewerkers die dit weekend tot een succes komen maken! We willen een gezellige groep creëren door deelnemers van verschillende verenigingen, leeftijd en niveau door te mengen tijdens spellen, roeien en andere activiteiten.</p>

Op vrijdagavond zullen de junioren een spel spelen op de campus. Op zaterdag gaan de junioren 's ochtends roeien en 's middags bootcampen met Bart (bekend van de Spartan Workout trainingen van S&C. Zaterdagavond zullen de junioren in C4'tjes het centrum verkennen met lampjes op de boten. Op zondag volgt nog een trainingsochtend en sparsessie in achten. Zondagavond volgt een feestelijke prijsuitreiking van het themaspel.

Op het kamp zal voor de meekomende coaches ook een dag een programma zijn zodat het voor iedereen leuk en nuttig is om te komen.

We willen laten zien dat het voor jeugdroeiers meerwaarde heeft om in hun studententijd lid te worden bij een studentenroeivereniging. Veel junioren blijven bij hun oude vereniging roeien of stoppen met roeien als ze gaan studeren, en dat vinden wij zonde! Het kamp is gericht op actieve en regioroeiers en beginnende wedstrijdroeiers van rond de 15-18 jaar. Er worden

Wil je meer weten? Ga naar https://proteus-eretes.nl/jeugdroeikamp

Wil je graag nog een handje helpen dit weekend? Mail naar juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl